Wie zijn wij

Van den Ban Autobanden B.V. is onderdeel van de Van den Ban Group en heeft zich in ruim 45 jaar ontwikkeld tot een professionele, internationale bandendistributeur. We bieden onze klanten een zeer breed assortiment aan in banden voor personenwagens, bestelwagens, trailers/caravans, 4×4/SUV en truck. Uiteraard hebben wij niet alleen zomerbanden, maar ook winterbanden en vierseizoenenbanden op voorraad.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm!

Onze missie en waarden

We streven ernaar om meer te zijn dan een bandengroothandel. Naast snelle en accurate leveringen vinden wij het belangrijk om onze klanten ook op andere terreinen te ondersteunen, we noemen dit full service.

Wij bieden een zo volledig mogelijk assortiment, met meer dan 30 verschillende merken, tegen competitieve prijzen. Daarnaast helpen we bij het oplossen van logistieke vraagstukken. Ook bieden we ICT Solutions voor onze klanten en marketingondersteuning. Onze slogan vat onze missie dan ook kort samen: Your Total Tyre Supplier!

Onze klanten zien wij als onze business partners. Het gaat ons niet alleen om het verkopen van banden, maar om het bieden van een totaaloplossing. We zijn pas tevreden als we onze partners de mogelijkheid bieden om zelf tot betere verkoopresultaten te komen. Zo vertalen we de behoeften van onze klanten naar passende oplossingen op het gebied van voorraad, logistiek, ICT of marketing.

IMG_6151 BandW low res