Your Total
Tyre Supplier

Login aanvragen

Uw partner in zomer & all-season banden!

Competitief geprijsde zomer – en all-season banden die snel en accuraat bij u afgeleverd worden? U kunt op ons rekenen. Met een uitgebreid & geoptimaliseerd assortiment staan wij voor u klaar. Wij bieden u een brede range in premium en quality merken en er zijn diverse mooie ontwikkelingen binnen onze eigen merken.

HIFLY | Uitgebreide range

Wij zijn al meer dan 12 jaar de trotse, exclusief distributeur van budgetmerk Hifly. Hifly combineert een immense range zomer, winter- en all season banden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Op dit moment bestaat het uitgebreide Hifly assortiment uit meer dan 450 SKU’s voor personenwagens, SUV’s, 4×4’s, bestelwagens, caravans en trailers.


GRIPMAX | SureGrip Pro Sport UHP

Gripmax is VDB’s exclusieve budgetmerk in het SUV en 4×4 segment. Gripmax blinkt uit in het SUV & 4×4 segment. De combinatie van het brede assortiment en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maakt Gripmax een zeer interessant merk in deze nichemarkt.

De nieuwste zomerband is de SureGrip Pro Sport voor UHP voertuigen. Deze band heeft een sportief en modern profiel en is verkrijgbaar in meer dan 40 SKU’s in 18 t/m 22 inch, dit wordt uitgebreid naar 130 SKU’s. De SureGrip Pro Sport heeft uitstekende labelwaarden en heeft bij ‘grip op nat wegdek’ een labelwaard A.


NOVEX | The best alternative

Het ‘vlaggenmerk’ van VDB is het private merk Novex (economy). Novex heeft een sterk assortiment zomer- en all-seasonbanden voor personenauto’s, SUV’s/4×4’s en bestelauto’s, caravans en aanhangwagens.