Your Total
Tyre Supplier

Login aanvragen

E-business

Op het gebied van ICT denkt afdeling e-Business graag mee met onze klanten en zijn wij in staat een grote verscheidenheid aan ICT oplossingen te bieden.

E-business – Klantenportaal

In onze efficiënte webshop kunt u 24/7 banden bestellen. De webshop is real-time gekoppeld aan onze voorraad en prijzen, waardoor u altijd wordt voorzien van de juiste informatie. Wij werken continu aan de verbetering van de webshop, wat betekent dat van ons verwacht mag worden dat wij de informatie op een correcte, snelle en gebruiksvriendelijke manier presenteren. Zo is het mogelijk om met de webshop via track&trace orders te volgen, de layout van de webshop te personaliseren en is er veel informatie over de artikelen beschikbaar.

De zoekmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Daarnaast hebben wij een klantenportaal om onze klanten te allen tijde van informatie te kunnen voorzien. Het klantenportaal biedt een totaaloverzicht van alle lopende en afgehandelde orders en complete financiële informatie van de desbetreffende klant, inclusief de facturen die in PDF formaat kunnen worden gedownload. Kortom, wij stellen alle informatie waar u behoefte aan heeft digitaal beschikbaar.

E-business – Lokale ondersteuning

Ook op lokaal niveau willen wij helpen met de verkoop van autobanden. Wij zijn voorzien van alle mogelijke ICT oplossingen als het gaat om elektronische uitwisseling van gegevens (EDI). Geen papierstroom meer, maar alle digitale mogelijkheden die u maar kunt bedenken, onder andere voorraadinformatie, pakbonnen, track&trace informatie en digitale facturatie. Verder wisselen wij graag met onze klanten van gedachten over de ontwikkeling van een lokale bandenwebshop, voor de verkoop richting uw eigen klanten. Ook hier hebben wij een pasklare oplossing voor u beschikbaar.

Kortom, onze ICT oplossingen leiden voor onze klanten tot:

  • Betere en gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheden
  • Snelle en accurate informatievoorziening
  • Betere lokale verkoopmogelijkheden
  • Kostenbesparingen