Your Total
Tyre Supplier

Login aanvragen

MAXXIS PREMITRA HP5 OE op BMW 1-serie

Maxxis breidt haar reeds sterke banden met BMW Group verder uit en levert nu original equipment (OE) banden voor de BMW 1-serie in Europa. De nieuwe overeenkomst, die deze maand van start is gegaan, houdt in dat Maxxis banden in de maat 225/40R18 92Y XL HP5 levert aan BMW Group.

“We zijn erg blij dat we banden mogen leveren voor de BMW 1-serie en we willen BMW Group bedanken dat ze voor Maxxis hebben gekozen. Het feit dat we hebben voldaan aan de strenge kwaliteitsnormen van BMW Group is een bron van trots voor iedereen in ons bedrijf. Naarmate onze samenwerking groeit, zal Maxxis ernaar streven om BMW Group te blijven bedienen met 100% Kwaliteit, 100% Service en 100% Vertrouwen,” aldus Dr. Wally Chen, voorzitter van Maxxis International.

Met een hoge waardering voor het bandenlabel (A), voor zowel grip op nat wegdek als rolweerstand, bewijst Maxxis voor de BMW 1 Series haar toewijding in zowel kwaliteit als innovatie. De compound van de band is gemengd met behulp van nieuwe technologie voor een hogere kilometrage. Het bekroonde Premitra HP5 profiel vermindert daarnaast geluid en trillingen voor een evenwichtige, comfortabele rit.

Reservebanden

Deze overeenkomst vertegenwoordigt een nieuwe fase in de relatie tussen Maxxis en BMW Group. Maxxis levert sinds 2015 reservebanden, te beginnen met reservebanden voor de BMW Mini Clubman en de BMW X1, en het volgende jaar werden daar de BMW 5, BMW 7, BMW X3 en BMW X4 aan toegevoegd. Het bedrijf begon in juli 2022 met het leveren van reservebanden voor de BMW 3. Naast de aanzienlijke banden met BMW Group in Europa, levert Maxxis reservebanden voor BMW Group in andere markten over de hele wereld.

Over Maxxis International

Al meer dan 50 jaar levert Maxxis International banden van hoge kwaliteit aan zowel OEM als after-market klanten. Maxxis biedt producten voor onder andere auto’s, bestelwagen, caravan en 4×4. Het bedrijf heeft vestigingen in Azië, Europa en Noord-Amerika, en haar producten worden gedistribueerd in ongeveer 180 landen. Maxxis International heeft wereldwijd meer dan 30.000 mensen in dienst. Ga voor meer informatie naar: www.maxxisbanden.nl