Wij zijn al 10 jaar trotse distributeur van Hifly!

Hifly is een budgetmerk dat bekend staat om haar goede prijskwaliteitverhouding. Het merk is de afgelopen jaren erg positief ontvangen in de (inter)nationale markt. Het brede en diepe assortiment bestaat uit zomer-, winter- en all season banden en truckbanden.

Hifly wordt geproduceerd door Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co.. Shandong Hengfeng werd opgericht in 1995 en is één van China’s toonaangevende bandenproducenten. Het bedrijf beschikt over een ervaren Research & Development team en geavanceerde testfaciliteiten, wat de uitstekende en stabiele kwaliteit van haar producten ten goede komen.

Hifly 10 jaar in ons assortiment

Hifly assortiment

Het assortiment is inmiddels uitgegroeid tot een totaalaanbod van 350 SKU’s. Het zomerassortiment biedt banden voor personenwagens (UHP), SUV’s, 4×4 (on/off-road), caravans en bestelwagens; van 12” t/m 22”. In all season bestaat het assortiment uit twee profielen voor personen- en bestelwagens in 13” t/m 18”. Voor het winterseizoen zijn profielen tot en met 20” voor personenwagens, SUV’s en bestelwagens opgenomen. Zowel de all season als de winterbanden hebben het ‘three peak mountain snowflake’-symbool en M&S markering. Hierdoor worden zij officieel erkend als winterband.

Hifly truckbanden

Truckbanden van Hifly zijn beschikbaar voor steer, drive en trailer. Naast een goede kwaliteit, is de kilometrage van de Hifly truckbanden uitstekend. Ook dit segment wordt continu afgestemd op de vraag van de (inter)nationale bandenmarkt.

Banner_Hifly_NL

Hifly in het kort:

  • Uitgebreid assortiment zomer-, winter- en all season banden
  • Totaalaanbod van 350 SKU’s
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitgebreide support om uw sales te stimuleren, zoals onder andere voorraadbeheer
  • Marketing ondersteuning in de breedste zin (POS/merchandise, promoties, advertenties, etc.)

Contact

Wilt u meer weten over Hifly? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!