Laatste nieuws

02 november 2018

VDB: ”Wij zijn op zoek naar Riken dealers”

Bandendistributeur Van den Ban Autobanden B.V. (VDB) kijkt positief terug op haar eerste jaar als exclusief distributeur (NL) van truckbandenmerk Riken. In 2017 heeft zij dit merk toegevoegd aan haar uitgebreide assortiment, mét resultaat. Riken wordt namelijk zeer positief ontvangen door VDB’s relaties. De volgende stap: het dealernetwerk verder uitbreiden.

Waarom Riken?
Riken is een merk met vele kwaliteiten. Allereerst is het een 100% Europees merk dat geproduceerd wordt door Michelin. Hierdoor heeft het merk een uitstekende reputatie. Als gevolg van productie in Europa, kunnen de banden snel geleverd worden.

Het assortiment in Riken is compleet, de banden beschikken over een juiste prijs-kwaliteitverhouding, hebben een lange levensduur en zijn herprofileerbaar. Wegens het succes van Riken, heeft VDB haar aanbod verder uitgebreid. Het assortiment bestaat inmiddels uit 6 profielen voor stuur-as, trek-as en trailers. Het matenpakket bestaat uit maar liefst meer dan 20 maten.
Goed om te weten: Riken truckbanden zijn voorzien van het M+S symbool en een aantal stuur-as maten zijn zelfs gemarkeerd met het 3PMSF symbool. Ook voldoen de banden aan het EU-label en de REACH regelgevingen.

Riken dealer worden?
VDB zoekt enthousiaste Riken dealers. Interesse? Dit dealerschap brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee. Niet alleen prijstechnisch pakt u een voordeel, ook kunt u gebruik maken van de Riken pechservice. Deze pechservice voor vrachtwagens werkt bij bandenpech eenvoudig, snel en effectief.

Wilt u meer weten over het merk Riken en het dealerschap? VDB’s contactpersoon Wilfred van Hooren vertelt u hier graag meer over.

logo Riken