Laatste nieuws

28 februari 2020

Wij zetten Novex in de spotlight tijdens de Autotechnica Brussel

Van 4 t/m 7 oktober 2020 zijn wij te vinden op de Autotechnica in Brussel. Wij zijn prominent aanwezig met ons populaire private label Novex. Met als doel: ons professionele dealernetwerk verder uitbreiden.

Novex staat voor kwaliteitsbanden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een zeer uitgebreide range van meer dan 160 maten. Hierdoor kunnen dealers altijd de gewenste zomer-, winter- of all season band leveren voor personenwagens, SUV’s, bestelwagens en caravans/aanhangers. Ook bieden wij onze Novex dealers regionale gebiedsbescherming en een goed bandengarantieplan.

Het Novex dealerschap kan bandencentrales en bandenspecialisten vele voordelen opleveren. Het merk blinkt uit in persoonlijke klantsupport: van ondersteuning op on- en offline gebied tot custom made POS-materiaal. Op onze website www.novexbanden.nl worden alle Novex dealers vermeld.

Novex dealer worden?
Ons merk is continu in ontwikkeling. ”Wij zijn trots op de sterke groei die Novex de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe dealers die Novex met een dosis enthousiasme willen uitdragen’’, aldus Matthijs van ’t Zelfde (sales Provincie Antwerpen en Limburg) en Freddy Opsomer (sales België en Luxemburg). Op de speciaal ingerichte dealers corner op de stand, kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden en voordelen.

Multi-brand leverancier
Novex is slechts één van de vele merken uit ons assortiment. In totaliteit beschikken wij over een voorraad van meer dan 1,5 miljoen banden en bijna 11.000 verschillende SKU’s. Met meer dan 35 merken van premium tot budget, worden alle prijssegmenten in de markt afgedekt.

Hifly
In het budgetsegment bieden wij onder andere het populaire merk Hifly. Wij zijn al meer dan 10 jaar succesvol exclusief distributeur van dit merk. Het zomer-, winter- en all season assortiment wordt steeds verder uitgebreid en bestaat uit meer dan 360 maten.

Gripmax
Aan het sportieve SUV/4×4 budgetmerk Gripmax is een nieuw all season profiel toegevoegd: Suregrip A/S. Dit V-vormige profiel met 3D-lamellen is beschikbaar in 55 maten, lopend van 13 t/m 22 inch, en draagt het 3PMSF-symbool. Het totale Gripmax assortiment bestaat uit meer dan 300 maten.

Truckbanden
Ons assortiment in vrachtwagenbanden wordt ook steeds groter. Met Europees truckmerk Riken, geproduceerd door Michelin, bieden wij een ijzersterk alternatief met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en complete range voor alle toepassingen. Ook in het merk Petlas zijn sinds kort truckbanden beschikbaar. Verder zijn er verschillende premium en quality merken voorradig, waaronder Bridgestone, Continental, Michelin, Pirelli en Hankook.

Wij bieden meer
Naast ons uitgebreide assortiment, gaan wij nog een stap verder. Onze moderne E-commerce en app zorgen ervoor dat banden snel en gemakkelijk 24/7 besteld kunnen worden. Dankzij ons fijnmazige distributienetwerk, worden orders die vóór 17.00 uur worden besteld, de volgende werkdag geleverd. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten op het gebied van IT en marketing. Dit totaalpakket maakt ons een echte totaalleverancier waar u op kunt rekenen.

Bezoekt u onze stand op de Autotechnica in Brussel? Ons enthousiaste VDB team staat voor u klaar! Hier kunt u ons vinden: HAL 6, STAND H15

Meer informatie: https://autotechnica.be/nl