Laatste nieuws

02 november 2018

VDB: ”Wij ontzorgen onze klanten tijdens het winterseizoen”

Internationale bandenimporteur- en distributeur Van den Ban Autobanden B.V. (VDB) ziet het als haar taak om haar klanten te ontzorgen tijdens de hectische winterperiode. Dit doet zij niet alleen door het bieden van een uitgebreid assortiment, een goede beschikbaarheid en competitieve prijzen. Zij biedt haar klanten het ‘complete pakket’.

VDB is klaar voor het seizoen. Het winter- en all season assortiment is verder uitgebreid ten opzichte van het voorgaande jaar. Met een aanbod bestaande uit de welbekende A-merken, kwaliteitsmerken en budgetmerken, dekt zij alle prijssegmenten af. Een brede range in haar private label, maakt het assortiment compleet. De internationale bandendistributeur beschikt in totaal over meer dan 10.000 SKU’s het hele jaar door. Hiermee is een goede beschikbaarheid gegarandeerd.

Private label Novex
Ook tijdens het winterseizoen biedt VDB een uitgebreide range in haar private label Novex. Quality brand Novex staat bekend om haar brede assortiment, competitieve prijzen en klantensupport. De totale Novex winter range voor PCR (Snow Speed 3) en LT (Snow Speed LT) bestaat uit meer dan 50 maten. Daarnaast beschikt Novex over een all season profiel (All Season) met een matenpakket van eveneens meer dan 50 maten.

Novex The best alternative UK zwarte achtergrond groot - website

Populaire merken Hifly & Gripmax   
Budgetmerken Hifly & Gripmax zijn al vele jaren onmisbaar in VDB’s assortiment. Het aanbod in het exclusieve merk Hilfy wordt ieder jaar verder uitgebreid. In de Hifly all season range zijn maar liefst 10 nieuwe PCR en LT maten toegevoegd, waarmee het all season matenpakket op bijna  65 maten komt. In combinatie met de winter range, die bestaat uit meer dan 70 maten voor PCR en LT, beschikt zij over een omvangrijk aanbod.

Met het SUV/4×4 merk Gripmax speelt VDB uitstekend in op de stijgende vraag naar betaalbare SUV/4×4 banden. Het merk blinkt uit in haar brede matenpakket. Het Gripmax winterassortiment bestaat uit meer dan 100 maten, lopend van 16 t/m 22 inch. Daarnaast bestaat de all season range momenteel uit circa 30 maten. Op korte termijn zullen er 20 nieuwe maten aan de range worden toegevoegd. Conclusie: dit sportieve merk biedt voor vrijwel iedere SUV een geschikte band.

Meer dan een bandenleverancier
VDB’s doel: haar klanten in allerlei gebieden ondersteunen in hun (lokale) business. Dit doet zij op tal van manieren. Allereerst zorgt zij ervoor dat de klant in staat is zijn voorraad op peil te houden. Dit bereikt zij onder andere door snelle en accurate leveringen. Daarnaast is het bestellen van de banden erg gemakkelijk, dit kan zowel via de moderne E-commerce of VDB app.

De bandengroothandel biedt daarnaast nog extra services die toegevoegde waarde voor haar klanten creëren, van IT-oplossingen tot uitgebreide Marketing Support.

VDB: ‘’Wij streven ernaar om meer te zijn dan een bandenleverancier. Wij bieden onze klanten het complete plaatje, waardoor zij in staat zijn te groeien in hun eigen business. Dit sluit naadloos aan bij onze missie. Wij willen ook Your Total Tyre Supplier! zijn.”