Laatste nieuws

07 februari 2018

Wat heeft Novex te bieden? Ontdek het op Gorinchem!

Dit jaar neemt Van den Ban Autobanden B.V. (VDB) wederom deel aan de Auto Prof Vakbeurs – AMT Live in Gorinchem. ‘’Ook tijdens deze editie willen wij de bezoekers laten zien wat wij met ons private label Novex te bieden hebben’’, aldus de internationale bandendistributeur.

Het succes van het merk

VDB heeft met Novex namelijk een sterk merk in handen. De kracht van het merk is haar goede prijs-kwaliteitverhouding en het uitgebreide assortiment. Het assortiment bestaat uit zomer-, winter- en all season banden voor PCR, (U)HP en light truck/caravan. De totale range bestaat uit maar liefst meer dan 190 maten! Daarnaast is Novex’ uitgebreide klantsupport een waardevolle toevoeging aan het merk.

Het uitgebreide dealernetwerk

VDB timmert al jaren aan de weg met haar private label en is trots op de ontwikkeling die het merk heeft doorgemaakt. Het landelijke Novex dealernetwerk breidt zich nog ieder jaar verder uit. VDB biedt haar Novex dealers een merk waarmee zij zich kunnen onderscheiden. Daarnaast brengt het dealerschap nog meer voordelen met zich mee, waaronder uitgebreide, persoonlijke ondersteuning op marketing & communicatie gebied. Zo biedt Novex haar dealers custom made POS-materiaal en worden de dealers op de Novex B2C website vermeld in de dealer locator. ‘’Ons streven is om samen met onze dealers de naamsbekendheid van het merk te vergroten’’, aldus VDB.

Team Novex staat ook tijdens deze beurs klaar om meer te vertellen over het merk en de  voordelen van het Novex-dealerschap. Ook is de stand een unieke kans voor bezoekers om de vernieuwde Nissan 350z (850 pk) van Novex ambassadeur Tim Coronel van dichtbij te bewonderen.

De Novex stand is te vinden op standnummer 220.