Laatste nieuws

20 januari 2020

Waarom Novex dealer worden? Bezoek onze stand @ Auto Prof Gorinchem

Ook dit jaar zijn wij met ons private label Novex aanwezig op de Auto Prof (11 t/m 13 februari 2020) in Gorinchem. Met als doel: ons professionele dealernetwerk verder uitbreiden. Maak van de gelegenheid gebruik en kom meer te weten over Novex tijdens de beurs.

Wij zijn trots op de sterke groei die Novex de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Ons private label is continu in ontwikkeling, zo ook ons dealernetwerk. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe dealers, die Novex met een dosis enthousiasme willen uitdragen.

Waar staat Novex voor?
Kwaliteitsbanden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een zeer uitgebreide range van meer dan 200 maten. Hierdoor kunnen dealers altijd de gewenste zomer-, winter- of all season band leveren voor personenwagens, SUV’s, bestelwagens en caravans/aanhangers. Daarnaast krijgen onze Novex dealers regionale gebiedsbescherming.

Dealers corner bezoeken?
Het Novex dealerschap heeft nog meer voordelen. Dit kunt u ontdekken in de speciaal ingerichte dealers corner op de Novex stand. Ons merk blinkt uit in persoonlijke klantsupport: van ondersteuning op on- en offline gebied tot custom made POS-materiaal. Op de vernieuwde website www.novexbanden.nl worden alle Novex dealers vermeld. Ideaal voor de consument om een dealer in de buurt te vinden. De sportieve Nissan 350z (850pk) van Novex ambassadeur Tim Coronel mag ook niet ontbreken op de stand.

Bent u geïnteresseerd in het dealerschap? Het Novex team staat op de Auto Prof klaar voor al uw vragen. Standnummer: L120.