Laatste nieuws

18 april 2018

VDB is aanwezig op de Tire Cologne 2018

Van den Ban Autobanden B.V. (VDB) nodigt u uit voor grootste bandenbeurs van Europa. Wat u kunt verwachten? Een indrukwekkende stand van 200m² en een team van enthousiaste verkopers die u alles kunnen vertellen over het assortiment. VDB heeft u echter nog meer te bieden.

The Tire Cologne is voor VDB de perfecte gelegenheid om haar internationale klantenbestand te ontmoeten. De vertegenwoordigers staan uiteraard ook open voor kennismaking met andere bezoekers die benieuwd zijn naar wat VDB kan bieden.

Multi-brand

Het multi-brand assortiment is de kracht van VDB. Het uitgebreide assortiment bestaat uit premium-, quality-, exclusive-, budget- en private brands voor PCR, UHP, SUV/4×4, LT en TBR. Om ten alle tijden aan de vraag in de markt te voldoen, bestaat de voorraad uit meer dan 1.5 miljoen banden en 10.000 verschillende SKU’s.

Op de VDB stand vindt u de complete range in private label Novex. Het sales team stelt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het merk. Ook de populaire en exclusieve merken Hifly en Gripmax zijn op de stand vertegenwoordigd.

Full service

Niet alleen het uitgebreide assortiment en de goede beschikbaarheid maken VDB een interessante partner. De vertegenwoordigers vertellen u tijdens de beurs graag meer over de VDB’s full service, waaronder snelle en accurate leveringen en uitgebreide IT support en marketingondersteuning.

VDB: “Wij streven ernaar om meer te zijn dan alleen een bandendistributeur. Ontdek dit op The Tire Cologne, bezoek onze stand in hal 6, stand D050/E053.”

1821363-6-e-commerce