Laatste nieuws

02 februari 2021

Vanaf nu ook beschikbaar: Armstrong truckbanden!

Ons exclusieve merk Armstrong is continu in ontwikkeling. Wij zijn trots op onze nieuwste uitbreiding: een brede range truckbanden. Met Armstrong’s intrede in het TBR segment, willen wij samen met u de positie van het merk in de markt verder versterken.

Moderne profielen met indrukwekkende labelwaardes

Het Armstrong TBR assortiment:

• 9 moderne profielen & 23 populaire maten | eerste maten zijn op voorraadExtra belastingsvermogen in de belangrijkste maten
• Steer, drive, trailer & all position
• Alle toepassingen: long haul, regional haul, mixed service (on/off) en urban
• Alle profielen dragen het M+S en 3PMSF symbool

De truckbanden hebben een hoogwaardige kwaliteit en een robuust karkas, waardoor ze meerdere keren geherprofileerd kunnen worden. Hierdoor wordt de levensduur van de band optimaal benut.

De labelwaardes op het gebied van rolweerstand, grip op nat wegdek en afrolgeluid zijn erg positief. Een aantal profielen scoort zelfs een ‘B’ voor grip op nat wegdek, een indrukwekkend resultaat.

TUFF HAUL Warranty

Op de Armstrong truckbanden is het unieke TUFF HAUL garantieprogramma van toepassing. Dit bestaat onder andere uit 6 jaar fabrieksgarantie. Lees meer hierover op de website: www.armstrongtyres.com

Meer dan truckbanden

Eerder hebben wij een uitgebreide range Armstrong zomer-, winter- en all season banden geïntroduceerd voor PCR, SUV en LT. Met een totaal matenpakket van meer dan 170 maten, in 13 t/m 20 inch. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen over deze banden. Hierdoor hebben wij ook het volste vertrouwen in de TBR range.

Gebruik maken van onze support?

Wij hebben een speciaal support programma opgezet om u te ondersteunen bij het introduceren van Armstrong in uw markt. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook voor overige vragen bij ons terecht.