Laatste nieuws

23 april 2019

Hifly al 10 jaar succesvol in ons assortiment

Wij spelen altijd zo snel mogelijk in op veranderingen in de markt. Een goed voorbeeld is de toenemende vraag naar budgetbanden 10 jaar geleden. Wij namen toen het merk Hifly als exclusief budget merk op in ons assortiment. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een groot vraagmerk in de (inter)nationale markt en ongekend populair.

Hifly maakt dit jaar alweer 10 jaar succesvol deel uit van ons assortiment. We kijken met trots terug op onze goede samenwerking met de producent Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co., één van China’s toonaangevende bandenproducenten. Hifly heeft zich in die 10 jaar bewezen als een betrouwbaar merk en staat bekend om de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Ruim assortiment
Het assortiment is inmiddels uitgegroeid tot een totaalaanbod van meer dan 340 SKU’s. Het zomerassortiment biedt banden voor personenwagens (UHP), SUV’s, 4×4 (on/off-road), caravans en bestelwagens in een range van  12 t/m 22 inch. In  all season bestaat het assortiment  uit twee profielen voor personen- en bestelwagens oplopend tot 18 inch. Voor het winterseizoen zijn profielen tot en met 20 inch voor personenwagens, SUV’s en bestelwagens opgenomen. Zowel de all season als de winterbanden hebben het ‘three peak mountain snowflake’-symbool en M&S markering. Hierdoor worden zij officieel erkend als winterband.

Het totale Hifly aanbod wordt voortdurend afgestemd op het actuele en het toekomstige wagenpark. Een goed voorbeeld hiervan is de verdere uitbreiding van het assortiment all season banden dat de komende periode gepland staat. Inmiddels zijn er in de afgelopen 10 jaar miljoenen Hifly banden in de Europese markt gemonteerd en is Hifly bij velen de standaard budgetband geworden. Het merk Hifly is toonaangevend en zal ook in de toekomst een belangrijke plaats innemen in ons totale assortiment.

Hifly 10 jaar in ons assortiment