Laatste nieuws

10 oktober 2017

Snow Grabber Plus: “The perfect match” voor on/off road in de winter

Van den Ban Autobanden B.V. (VDB) breidt haar assortiment uit met een nieuw General profiel: De Snow Grabber Plus. Deze All Terrain winterband voor 4×4/SUV, biedt uitstekende winterprestaties, terwijl het comfort in vergelijking met personenauto’s gelijk blijft. De Snow Grabber Plus is de vervanger van de Snow Grabber en zal vanaf eind september / begin oktober leverbaar zijn.

Nieuw! De General Snow Grabber Plus
VDB is verheugd om het assortiment binnen General Tire uit te breiden voor de start van het winterseizoen. Het gloednieuwe profiel Snow Grabber Plus maakt het General winter assortiment compleet. Deze All Terrain band vervangt het huidige Snow Grabber profiel en is nog duurzamer dan haar voorganger. Door de afstoot van modder, water en sneeuw heeft de band een verhoogde grip op sneeuw en ijzige ondergronden, met name in bochten. Ook heeft de band een verhoogd kilometrage, betere stabiliteit en een kortere remweg in sneeuw. Kortom, de Snow Grabber Plus is een band die zowel on als off road in winterse omstandigheden uitstekende prestaties levert. De Snow Grabber Plus is deze winter beschikbaar in meer dan 20 maten, lopend van 15 t/m 20 inch, geschikt voor de meeste populaire 4×4/SUV voertuigen.

Een echte winterband
De Snow Grabber Plus is voorzien van het ‘M+S Three Peak Mountain Snow Flake’ (3PMSF) symbool. Banden die voorzien zijn van deze symbolen presteren, in vergelijking met de prestaties van een zomerband, beter met betrekking tot veiligheid en controle op sneeuw, ijs en onder koude temperaturen. Dankzij dit symbool wordt de Snow Grabber Plus erkend als winterband, ook in Duitsland.

General_snow-grabber-plus-web