Laatste nieuws

21 december 2017

Nieuwe ‘’troef’’ in VDB’s SUV assortiment: Gripmax Status Allclimate

Internationale bandendistributeur Van den Ban Autobanden B.V. (VDB) heeft haar SUV assortiment in het budgetmerk Gripmax verder uitgebreid. Wegens de populariteit van de Gripmax zomer- en winterprofielen, is nu ook een all season band aan de range toegevoegd.

Budgetmerk Gripmax maakt al een aantal jaren succesvol deeluit van VDB’s uitgebreide assortiment. Het merk kenmerkt zich door haar goede prijs-kwaliteitverhouding en brede matenpakketten. ‘’Aangezien de Gripmax zomer- en winterbanden zeer positief worden ontvangen door onze klanten, zijn wij verheugd te melden dat we nu ook een modern en sportief all season profiel in ons assortiment hebben: de Status Allcimate’’. Met deze toevoeging bieden wij onze klanten een complete range in dit budgetmerk’’, aldus de internationale bandendistributeur.

De beschikbaarheid
Op een enkele maat na zijn inmiddels alle 31 maten van de Status Allclimate beschikbaar. De range loopt van 205/70HR15 t/m 295/35WR21 en bevat de meest populaire maten. Verder zijn alle banden voorzien van een M&S markering en het TPMS symbool.

Hifly all season rprofielen