Laatste nieuws

08 februari 2019

Nieuwe aanwinst in Novex assortiment: All Season LT

Met trots kondigt internationale bandendistributeur Van den Ban Autobanden B.V. (VDB) een uitbreiding aan in haar private label Novex. De nieuwe aanwinst is de Novex All Season LT voor bestelwagens. Met de komst van dit nieuwe profiel is haar aanbod in all season banden compleet.

Al bijna 10 jaar maakt de Novex All Season voor personenwagens, succesvol deel uit van VDB’s assortiment. Vanaf nu biedt zij óók een krachtig en duurzaam light truck profiel. VDB speelt met deze uitbreiding feilloos in op de groeiende vraag naar all season banden in de markt.

Wat de All Season LT biedt:
Het nieuwe profiel biedt goede prestaties onder veeleisende omstandigheden en in alle weertypes. De sterke staaldraadconstructie van de band zorgt voor een lange levensduur. Kortom: een band waar je op kunt rekenen. Daarnaast draagt de All Season LT het M+S en 3PMSF-symbool, wat inhoudt dat deze band erkend is als winterband.

De All Season LT is beschikbaar in maar liefst 12 populaire LT maten in 15 en 16 inch (195/70R15C t/m 225/75R16C).

TTN_Novex All Season LT

Wat Novex biedt:
Met Novex heeft VDB al jaren een sterk merk in handen. Het kwaliteitsmerk beschikt over een totale range in zomer-, winter- en all season banden bestaande uit meer dan 200 maten. Daarnaast biedt Novex een goede beschikbaarheid en uitgebreide dealerondersteuning. Novex is continu in beweging, ook op het gebied van haar professionele, selectieve dealernetwerk. ‘’Binnen ons bestaande dealernetwerk hebben wij nog ruimte voor nieuwe dealers die, net als wij, staan voor het merk’’, aldus de internationale bandendistributeur.