Laatste nieuws

21 januari 2019

Gezocht: nieuwe, enthousiaste Novex dealers

Net als voorgaande jaren is Van den Ban Autobanden B.V. (VDB) met haar private label Novex te vinden op de Auto Prof Vakbeurs – AMT Live in Gorinchem. Zij heeft een duidelijk doel voor ogen: haar dealernetwerk verder uitbreiden. Bent u dé enthousiaste dealer waar Novex naar op zoek is?

VDB is al jaren zeer actief met haar private label Novex en is trots op de groei die het merk heeft doorgemaakt. Novex is continu in beweging, ook op het gebied van haar professionele dealernetwerk. ‘’Binnen ons bestaande dealernetwerk hebben wij nog ruimte voor nieuwe dealers die, net als wij, staan voor het merk’’, aldus de internationale bandendistributeur.

Wat biedt Novex?
Het antwoord: kwaliteitsbanden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een zeer uitgebreide range, bestaande uit meer dan 200 maten. Dealers kunnen hierdoor altijd de gewenste zomer-, winter- of all season band leveren voor personenwagens, SUV’s, bestelwagens en caravans/aanhangers. Daarnaast geldt op Novex banden een garantieperiode van maar liefst 5 jaar en krijgen dealers regionale gebiedsbescherming. Maar, er zijn meer voordelen.

Bezoek de dealers corner
Op de stand is een speciale dealers corner ingericht waar u kunt ontdekken welke voordelen het Novex dealerschap nog meer heeft. Zo blinkt Novex uit in haar uitgebreide, persoonlijke klantsupport. Denk bijvoorbeeld aan een ruim aanbod in custom made POS-materiaal of ondersteuning op on- en offline gebied. Op de consumentenwebsite www.novexbanden.nl worden in de dealer locater alle Novex dealers vermeld. Samenvattend: Novex biedt haar dealers een totaalpakket, zodat zij zich kunnen onderscheiden.

Naast de dealers corner mag ook de sportieve Nissan 350z (850pk) van Novex ambassadeur Tim Coronel niet ontbreken op de stand.

Bent u geïnteresseerd in het dealerschap? Het Novex team staat op de Auto Prof klaar voor al uw vragen. Standnummer: L120

Novex The best alternative UK zwarte achtergrond groot - website