Your Total
Tyre Supplier

Login aanvragen

Ford ranger raptor nu standaard uitgerust met de general tire grabber at3

General Tire viert opnieuw een groot succes! De Ford Ranger Raptor is nu standaard uitgerust met de bekroonde all-terrain band van General Tire: de Grabber AT3.

De Grabber AT3 is een robuuste all-terrain band voor SUV/4×4-segment die geschikt is voor het hele jaar door, en is om die reden zo’n goede match met de Ford Ranger Raptor. De high-performance off-road pick-up van Ford beschikt over een speciaal ontwikkeld, motorsportvriendelijk chassis, waarvan de bijzondere kwaliteiten vooral tot hun recht komen bij hoge snelheden buiten verharde wegen. Zoals alle voertuigfabrikanten heeft Ford een breed scala aan specifieke eisen, waaraan de Grabber AT3 tijdens intensieve tests ruimschoots voldeed. De intensieve tests bestonden uit het meten van de gripprestaties in natte en droge omstandigheden, geluidsproductie, kilometrage, betrouwbaarheid en stabiliteit.

Over de Grabber AT3
De populaire zomerband Grabber AT3 is uitermate geschikt voor 50% on-road en 50% off-road. Met de Grabber AT3 ga je vol vertrouwen het terrein op. De Grabber AT3 kenmerkt zich door de goede off-road tractie, onder alle weersomstandigheden. En of dat nog niet genoeg is biedt de Grabber AT3 maximaal comfort op de verharde weg. Dit is te danken aan de geoptimaliseerde profielblokken die een soepele interactie creëren met het wegoppervlak. De band is voorzien van M+S markering en 3PMSF symbool. De Grabber AT3 is te verkrijgen in 41 verschillende SKU’s in 15 t/m 22 inch.

Ford Ranger Raptor
De Ford Ranger Raptor wordt voor de wereldmarkt gebouwd in Silverton, Zuid-Afrika. Het voertuig is vanaf de fabriek uitgerust met banden in de maat LT 285/70 R17 116/113 S, inclusief robuuste light truck specificatie, voor extra versteviging en een groot draag vermogen. Deze nieuwe maat werd tijdens het ontwikkelingsproces met Ford toegevoegd aan het bestaande Grabber AT3-gamma en is nu ook verkrijgbaar op de vervangingsmarkt. De banden worden geproduceerd in de fabriek van Continental Tyre Zuid-Afrika in Port Elizabeth.

General Tire
Het in 1915 opgerichte bandenmerk, dat valt onder de paraplu van Continental, heeft inmiddels al meer dan 100 jaar ervaring in de bandenindustrie. ‘’Wij blijven onze banden regelmatig testen, meten en aanpassen gedurende de hele levensduur. Het gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën zorgt ervoor dat we de veiligheid en kwaliteit van onze banden blijven optimaliseren’’, aldus General Tire.

General Tire biedt een compleet assortiment zomer-, winter- en all season banden voor personenwagens, 4×4’s, SUV’s en bestelwagens. General Tire banden zijn in heel Nederland verkrijgbaar.

Meer merk- en assortimentsinformatie is te vinden op de website: www.generaltire-banden.nl