Assortiment banden

Onze voorraad is onze kracht. Wij bieden onze klanten een zeer breed assortiment banden aan. Ons assortiment banden bieden wij aan voor:

  • Personenwagen banden;
  • Bestelwagen banden;
  • Trailer banden / caravan banden;
  • Caravan banden;
  • 4×4 banden / SUV banden.

Het assortiment banden is niet alleen beschikbaar in zomerbanden, maar ook in een complete range winterbanden en vierseizoenen banden. Daarnaast hebben we een ruim aanbod in truckbanden. Door het grote aantal bandenmerken, bandentypes en banden maten die wij kunnen leveren, dekken we elk prijssegment volledig af. Bovendien worden al deze bandenmerken worden direct uit voorraad geleverd: van de kleinste maat personenwagen banden tot ultra high performance / 4×4 banden maten en run flat banden.

Personenwagen banden   assortiment banden

Het assortiment personenwagen banden is zeer compleet. Van den Ban Autobanden B.V. biedt niet alleen zomerbanden, maar uiteraard ook winterbanden en all season banden aan. We hebben zo’n 30 verschillende merken in ons assortiment, die onderverdeeld zijn in de bekende premium brands, quality brands, economy brands en budget brands. Daarnaast hebben wij ook private brands en exclusive brands. Op deze manier dekken we elk prijssegment volledig af en het grote voordeel is dat de verschillende banden direct uit voorraad leverbaar zijn!

Light truck banden   assortiment banden

Bestelwagen banden en caravan banden vallen onder de noemer ‘Light truck banden’ en zijn ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Net als de personenwagen banden zijn de Light truck banden direct uit voorraad leverbaar. De bestelwagen banden en caravan banden zijn beschikbaar in de bekende premium brands, maar ook in de quality brands, economy brands en budget brands merken, of bekijk onze private brands en exclusive brands.

4×4 banden / SUV banden   assortiment banden

Van den Ban Autobanden B.V. is een specialist als het gaat om 4×4 banden en SUV banden. Niet alleen in de premium brands hebben wij een uitgebreide voorraad, ook in quality brands, economy brands en budget brands hebben wij een ruime voorraad. Daarnaast zijn wij exclusief distributeur van een aantal in 4×4 banden en SUV banden gespecialiseerde exclusive brands. Ook hier vinden wij het belangrijk om elk prijssegment af te dekken.

Truckbanden   assortiment banden

Wij zijn een multi-brand distributeur, ook in truckbanden. We hebben uiteraard de premium brands beschikbaar; zoals Michelin, Bridgestone en Pirelli. Daarnaast hebben wij ook het merk Hankook (quality brands) op voorraad. Recent hebben we vrachtwagenbanden van de budget brands Hifly en Doublestar aan ons assortiment toegevoegd. Ten slotte hebben we ook in de Truckbanden exclusive brands.

assortiment banden