Your Total
Tyre Supplier

Login aanvragen

Assortiment

Onze voorraad is onze kracht: meer dan 1,5 miljoen banden op voorraad en bijna 11.000 verschillende SKU’s. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt nauwlettend en zorgen ervoor dat ons banden assortiment en onze voorraad hier perfect op is afgestemd. Wij bieden onze klanten een zeer breed assortiment banden aan. Ons assortiment bestaat uit de volgende ranges:

  • Personenwagen banden
  • Light truck (bestelwagen) banden
  • Aanhangwagen- en caravan/camperbanden
  • 4×4 / SUV banden (on-/offroad & POR)
  • Vrachtwagenbanden

Het assortiment banden is niet alleen beschikbaar in zomerbanden, maar ook in een complete range winterbanden en all-season banden. Door het grote aantal bandenmerken, bandentypes en bandenmaten die wij kunnen leveren, dekken we elk prijssegment volledig af. Bovendien worden al deze bandenmerken direct uit voorraad geleverd: van de kleinste maat personenwagen banden tot ultra high performance / 4×4 banden maten en run flat banden.

Personenwagen banden

Het assortiment personenwagen banden is zeer compleet. We hebben zo’n 35 verschillende merken in ons assortiment, die onderverdeeld zijn in de bekende premium brands, quality brands, economy brands en budget brands. Daarnaast hebben wij ook private brands en exclusive brands. Op deze manier dekken we elk prijssegment volledig af, kunnen onze relaties zich onderscheiden met onze private labels en exclusieve merken en het grote voordeel is dat de verschillende banden direct uit voorraad leverbaar zijn!

Light truck banden

Bestelwagen banden en caravan banden vallen onder de noemer ‘Light Truck banden’ en zijn ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Net als de personenwagen banden zijn de Light Truck banden direct uit voorraad leverbaar. De bestelwagen banden en caravan banden zijn beschikbaar in de bekende premium brands, maar ook in de quality brands, economy brands en budget brands. Zoek je een onderscheidend merk? Dan bieden we nog goede alternatieven onder private brands en exclusive brands.

4×4 banden / SUV banden

Wij zijn een specialist als het gaat om 4×4 banden en SUV banden. Niet alleen in de premium brands hebben wij een uitgebreide voorraad, ook in quality brands, economy brands en budget brands hebben wij een ruime keuze. Daarnaast zijn wij exclusief distributeur van een aantal 4×4 en SUV exclusive brands waaronder General Tire, Cooper Tires en Gripmax. Ook hier vinden wij het belangrijk om elk prijssegment af te dekken.

Vrachtwagenbanden

Wij zijn een multi-brand distributeur, ook in truckbanden voor trek-as, voor-as en achter-as in city, regional & long haul, heavy truck (on-off) en urban bus. We hebben uiteraard de premium brands beschikbaar; zoals Bridgestone, Continental, Hankook, Michelin en Pirelli. Aanvullend bieden wij exclusief quality brands Petlas en budget brand Hifly.

Meer weten?

Wij informeren u graag over ons uitgebreide assortiment. Neem vrijblijvend contact met ons op info@vandenban.nl.